Δευτέρα 12 Μαΐου 2014


ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ








Όταν μου πρότειναν να περάσω για ένα ποτό από το CENTRO ALL DAY BAR στο Χαλάνδρι, δεν φανταζόμουν πως θα έβρισκα κάτι τόσο ελκυστικό και συνάμα διαφορετικό μέσα στο κέντρο μιας από τις δυναμικότερες και ωραιότερες αγορές της Αθήνας.
Είναι γνωστό πως τα άρθρα που δημοσιεύω και αφορούν σε χώρους συνάντησης, δεν τα γράφω για διαφημιστικούς σκοπούς αλλά για ενημερωτικούς και πάντα, όταν έχω διαπιστώσει μια σημαντική διαφορά η οποία αξίζει να σημειωθεί. Στο CENTRO υπάρχει αυτή η ιδανική διαφορά που προσωπικά ψάχνω στους χώρους θα ψυχαγωγηθώ.
Ας ξεκινήσω με το γεγονός πως είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείς να βρεθείς από το πρωί ως τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τα μεσάνυχτα και να μην βαρεθείς καθόλου. Έχει ένα ιδιαίτερο ύφος γιατί η διακόσμηση  αλλάζει ανά δέκα μέτρα περίπου σε ένα εμβαδόν αρκετών τετραγωνικών !! Είναι ένας συνδυασμός μινιμαλιστικής προσέγγισης και ζεστής φιλοξενίας. Η οροφή του που ανοίγει και το μπαλκόνι του γύρω γύρω ανεξάρτητα από το γεγονός πως είναι στην καρδιά ενός εμπορικού κέντρου, είναι από τα πιο ελκυστικά του στοιχεία. Άλλωστε μόλις κάποιος κάτσει να πιει καφέ, παύει να εχει στο μυαλό του την βοή της πόλης. Χαλαρώνει και απολαμβάνει.
Τίποτε δεν κραυγάζει στο CENTRO ALL DAY BAR στο Χαλάνδρι. Τίποτε δεν σε κουράζει. Τα χρώματα εναλλάσσονται ευχάριστα αλλά όχι "εκκωφαντικά". Τα καθίσματα από τα απλά ξύλινα τραπεζάκια στο βάθος του, μπροστά από ένα τοίχο στολισμένο με ζωντανά πολύχρωμα λουλούδια μέσα σε γλαστράκια, ως τους αναπαυτικούς καναπέδες και τα ψηλά σκαμπό με το δέρμα και την μικρή πλάτη, όλα απολύτως βολικά και άνετα.  Η μπάρα μεγάλη, φαρδιά, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν να πίνουν όρθιοι την περισσότερη ώρα. Το ποτό καθαρό, εκλεκτό, προσφέρει την απαραίτητη ποιότητα στο πελάτη σε τιμές καθόλου απαγορευτικές για την εποχή.
Ένα ακόμη ελκυστικό στοιχείο είναι τα κοκτέιλ του. Πιστέψτε με, από τα καλύτερα κοκτέιλ μπαρ της Αθήνας!! Δοκίμασα αρκετά από αυτά και είναι όλα εξαιρετικά! Οι σωστές αναλογίες, η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, το κέφι και το μεράκι εκείνου που τα φτιάχνει παίζουν ρόλο. Όλα τα κοκτέιλ εχουν εξαιρετική εμφάνιση, άρωμα, γεύση και διακόσμηση. Το σερβίρισμα ορισμένων από αυτά όπως το Zombie επίσης είναι εκπληκτικό!
Στο CENTRO που δίνει σημασία στην λεπτομέρεια για την απόλαυση των πελατών του και την ικανοποίηση τους, δεν θα μπορούσε να μην ακούγεται η κατάλληλη μουσική. Βρέθηκα στο χώρο δυο συνεχόμενες μέρες και παρατήρησα πως δε με κούρασε η μουσική και δεν με ξένισε. Δεν αισθάνθηκα ότι ενοχλούμαι ακόμη και όταν συζητούσα με την παρέα μου. Πράγμα που σημαίνει πως στο CENTRO ALL DAY BAR παίζει η σωστή μουσική. Ήχοι που ανάλογα την ώρα σε χαλαρώνουν δίχως να σε νυστάζουν, σε ξεσηκώνουν και σε διασκεδάζουν δίχως να σε ξεκουφαίνουν και να ε απομονώνουν από τους υπόλοιπους της παρέας σου αφού παρόλα αυτά μπορείς και να επικοινωνείς.
Τέλος, επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, την επιχείρηση την λειτουργούν εκτός από τους ιδιοκτήτες τους οποίους γνώρισα και βρήκα πολύ προσιτούς και ζεστούς, κάποιοι ακόμη άνθρωποι οι οποίοι πιθανότατα αισθάνονται πραγματικά προσωπική τους υπόθεση την σωστή λειτουργία της, το οποίο είναι μείζονος σημασίας εφόσον έτσι καλυτερεύουν ότι χρειάζεται βελτίωση και επιβλέπουν ότι πρέπει να διατηρηθεί ως έχει.
Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Χαλάνδρι για ψώνια, δουλειές, βόλτα ή απλά επειδή θέλετε κάτι διαφορετικό και μακριά από την έδρα σας - εμένα μου συμβαίνει συχνά - θυμηθείτε πως στην Αγ. Παρασκευής 13-15 λιγο πιο πάνω από την πλατεία του Αγ. Νικολάου λειτουργεί ένα μπαλκόνι που σερβίρει καφέ με άποψη και τα καλυτέρα κοκτέιλ της Αθήνας. Άσε που λογω θέσης σε φερνει και κοντύτερα στο φεγγάρι που γεμίζει και ας βρίσκεσαι στην καρδιά της πόλης...
Εγώ θα επιστρέψω σύντομα και ελπίζω να εχει Πανσεληνο...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου